PROIZVODNJA CEMIO GAMS POTEKA POD STROGIMI ŠVICARSKIMI NORMATIVI

Tako lahko zagotovimo kakovosten izdelek, ki povezuje čistost narave z vrhunsko tehnologijo. Ko je proces izdelave in testiranja zaključen, produkt iz Švice, kjer poteka proizvodnja, odpremimo v naš distribucijski center na Češko, od koder se odpremljajo pošiljke po Evropi.

DOBRODOŠLI V SVETU, KI POVEZUJE ČISTO NARAVO Z VRHUNSKO TEHNOLOGIJO ŠVICARSKE KAKOVOSTI

Ponosni smo na povezavo med tradicionalnimi naravnimi medicinskimi postopki ter vrhunsko sodobno proizvodnjo. Razvoj produkta Cemio Gams je plod sodelovanja z vodilnimi švicarskimi farmacevti. Zato se na Cemio Gams kolagen za sklepe, hrustance in kosti lahko 100% zanesete.

Kot edini izdelek na tržišču vsebuje naravni kolagen NC I® in NC II® v kombinaciji z vitaminom C. Tako nudi telesu vse hranilne snovi, ki so potrebne za nego zdravega sklepnega hrustanca.

švicarske alpe z mogočnimi ledeniki in neokrnjenimi jezeri so dom našega podjetja, cemio switzerland ag.

ŠVICARSKE ALPE Z MOGOČNIMI LEDENIKI IN NEOKRNJENIMI JEZERI SO DOM NAŠEGA PODJETJA, CEMIO SWITZERLAND AG.

Svoje znanje črpamo iz dolgoročne tradicije vrhunske farmacevtske proizvodnje v Švici. Ponosni smo na natančnost in kakovost, po kateri Švicarji slovijo po vsem svetu. Naš obrat se nahaja v bližini Züricha na severu Švice.

Medsebojna povezanost med sodobno farmacevtsko proizvodnjo in gorskim načinom življenja nam daje navdih za ustvarjanje izdelkov vrhunske kakovosti, ki podpirajo zdrave sklepe, hrustance in kosti.

cemio gams, vrhunski kolagen za sklepe, hrustance in kosti

CEMIO GAMS, VRHUNSKI KOLAGEN ZA SKLEPE, HRUSTANCE IN KOSTI

Cemio Gams je prvovrsten produkt, ki edini na tržišču zagotavlja vir naravnega kolagena tipa I in tipa II v povezavi z vitaminom C za učinkovitejšo absorbcijo. S posebnim patentiranim postopkom smo zasnovali formulo CollPure, ki zagotavlja najvišjo čistost in originalen izvor sestavin.

Od tu tudi ime našega produkta za sklepe, hrustance in kosti. Tako kot je Gams je elegantna žival, polna energije in moči, ki jo potrebuje, da se premika po zahtevnem gorskem terenu, tako ste lahko tudi vi s Cemio Gams kolagenom neobremenjeni v gibanju, ne glede na vašo starost.

Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi piškotkov in vaših pravicah si oglejte v Ponudnikovi Politiki zasebnosti. Spodaj se lahko strinjate z uporabo piškotkov za navedene namene.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin, zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo obiska na tej spletni strani. Informacijo o vaši uporabi našega spletnega mesta, toda ne vaših osebnih podatkov, delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi partnerji in s partnerji za analizo. Če želite izvedeti več, si oglejte našo Politiko zasebnosti.