PATENTIRANA FORMULA COLLPURE™ ZAGOTAVLJA NAJVIŠJO ČISTOST IN ORIGINALEN IZVOR SNOVI

Cemio GAMS je edini proizvod na slovenskem tržišču, ki vsebuje 100 % naravni (nedenaturirani) kolagen NCI in NCII vrhunske kakovosti CollPure™, ki zagotavlja najvišjo čistost in originalen izvor snovi.

Patentirana formula CollPure™ kolagena je nastala v sodelovanju z vrhunskimi švicarskimi strokovnjaki. Dolgoročen razvoj sloni na tradiciji farmacevtske proizvodnje v Švici. Ponosni smo na natančnost in kakovost, za katero so Švicarji poznani po vsem svetu. Naš obrat se nahaja v bližini Züricha na severu Švice. Medsebojna povezanost med sodobno farmacevtsko proizvodnjo in gorskim načinom življenja nam daje navdih za ustvarjanje najboljši izdelkov, kot je Cemio GAMS s CollPure™ formulo.

vsak kolagen na trgu ni enako učinkovit

VSAK KOLAGEN NA TRGU NI ENAKO UČINKOVIT

Obstaja velika razlika med kolagenom, ki je danes dostopen na tržišču. Med naravnim kolagenom, ki ga tudi sicer najdemo v človeškem telesu, ter umetno pridobljenim kolagenom je namreč velika razlika.

Poleg tega je pomembno samo poreklo sestavin, ki mora biti čim bolj naravnega izvora, ter uporaba tehnologije pri sami proizvodnji, da lahko zagotovimo popolno absorbcijo za telo pomembnih hranljivih snovi.

naravni kolagen z zaščiteno formulo collpure™ zagotavlja neprimerljivo boljšo absorbcijo

NARAVNI KOLAGEN Z ZAŠČITENO FORMULO COLLPURE™ ZAGOTAVLJA NEPRIMERLJIVO BOLJŠO ABSORBCIJO

Naravni kolagen z zaščiteno formulo CollPure predstavlja biološko aktivni kolagen v njegovi naravni obliki, v kateri se nahaja tudi v človeškem telesu. Sestavljajo ga tri proteinska vlakna v obliki tako imenovane trojne vijačnice.

1 kapsula cemio gams zadošča za popolno oskrbo lokomotornega sistema

1 KAPSULA CEMIO GAMS ZADOŠČA ZA POPOLNO OSKRBO LOKOMOTORNEGA SISTEMA

Cemio Gams s patentirano CollPure™ formulo vsebuje kolagen v enaki obliki, kot se nahaja v kitah, vezeh, kosteh, mišicah in v koži. Tako telesu ni treba dolgo predelovati zaužitih sestavin, saj jih enostavno absorbira in prerazporedi tja, kjer jih najbolj potrebuje.

Zaradi svoje sestave je tako že 1 kapsula kolagena Cemio GAMS popolnoma dovolj za popolno oskrbo vezi, sklepov, kit in hrustancev. Optimalen rezultat dosežemo po osnovnih dveh mesecih uživanja kolagena. Na ta način tudi spodbudimo telo k lastni proizvodnji kolagena, kar je edinstvena prednost Cemio GAMS kolagena v kapsulah.

Zaščitena formula CollPure® zagotavlja vrhunsko švicarsko kakovost, naraven izvor snovi ter največjo čistost in originalno poreklo.Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi piškotkov in vaših pravicah si oglejte v Ponudnikovi Politiki zasebnosti. Spodaj se lahko strinjate z uporabo piškotkov za navedene namene.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin, zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo obiska na tej spletni strani. Informacijo o vaši uporabi našega spletnega mesta, toda ne vaših osebnih podatkov, delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi partnerji in s partnerji za analizo. Če želite izvedeti več, si oglejte našo Politiko zasebnosti.