TRPITE ZARADI BOLEČIN V SKLEPIH?
Mogoče vam primanjkuje kolagena.

Po statističnih podatkih približno 50 % ljudi, starejših od 50 let, trpi zaradi bolečin v sklepih in hrbtenici. Znanstveniki celo trdijo, da bo bolečina v sklepih postala najresnejši problem prihodnosti.

Sklepi se začnejo starati že okoli 25. leta, ko proizvodnja kolagenskih vlaken v telesu postopoma upada.

Vzroki za bolečine v sklepih

Ne glede na to, ali je vzrok za bolečine v sklepih, artritis ali artroza, imata oba skupne simptome, kot so bolečine v sklepih, togost, otekanje in omejitve gibanja.

Artritis je vnetna bolezen sklepov, ki prizadene ljudi ne glede na starost. Artroza pa je degenerativna bolezen, ki je posledica prekomerne obrabe hrustanca v sklepih. Zato se artroza s starostjo slabša. Raziskave so pokazale, da je tudi pri artrozi prisotno vnetje, ko imunski sistem poškoduje lastne celice s kolagenom.

Aktivna sestavina naravni kolagen

Naravni kolagen ima edinstveno sposobnost, da lahko sproži proces regeneracije kolagenskih vlaken v telesu. Je biološko aktiven - ima podobno strukturo kot kolagen v človeškem telesu, zaradi česar ga telo prepozna kot sebi lastnega. Zato naravni kolagen med dolgotrajno uporabo aktivira naravno obnovo kolagena v telesu.

Kdaj k zdravniku

Če se težave s sklepi pojavijo prvič, pred tem pa ste se poškodovali oz. vas boli tudi v mirovanju, obiščite svojega zdravnika. Zdravnika morate obiskati tudi, če so bolečine v sklepih povezane z drugimi težavami (vročina, izguba apetita, oteklina, oteženo dihanje ali kožni simptomi). Zdravnik bo ocenil vaše težave. Lahko vas pošlje tudi na rentgenske, ultrazvočne preiskave ali na magnetno resonanco. Zdravnik najprej priporoči rutinske ukrepe - spremembo prehrane in morda zdravila. V skrajnih primerih je potreben kirurški poseg.

Za koga je naravni kolagen primeren? Naravni kolagen je naraven, nestrupen in varen. Zato je primeren za:

mladostnike s težavami v rasti

vse, ki preobremenjujejo mišično-skeletni sistem, ne glede na starost

za tiste, ki se bolečine med gibanjem že zavedajo, vendar jih ta še ne omejuje

osebe, starejše od 50 let (povprečna starost prvega pojava osteoartroze je 55 let)

V primeru resnejših težav je priporočljivo obiskati zdravnika.

Redna oskrba sklepov z naravnim kolagenom

Gibanje brez ovir

Ni se mi treba omejevati. Večje napore zmorem z lahkoto.

Brez kemikalij

Naraven, nestrupen in varen. Ne obremenjuje organizma.

Učinkovit

Potrjeno s študijami in izkušnjami v mnogih državah.

Za vsakogar

Primeren za vse starosti, vključno z mladostniki.

Skrb in rešitev

Primeren za preprečevanje in za rešitev težav.

Kako pravilno skrbeti za sklepe?

Najpomembnejša je redna vadba, zdrav življenjski slog, zadosten počitek ter da ne preobremenjujte sklepov in hrbtenice. Za veselje pri vsakodnevnem gibanju. Vzemite eno kapsulo naravnega kolagena Cemio Gams na dan.

Aktivira proces samoobnove

Regenerira kolagenska vlakna v telesu.

Edinstvena sestava

Švicarska tehnologija. 1 kapsula na dan.

Ugodna cena

Od 14 € na mesec. Mesečni brezplačni preizkus.

IZKORISTITE AKCIJO do 30. 6. 2020!

Če ste že naročnik 2-mesečnega ali 6- mesečnega programa Cemio Gams, po naročilu AKCIJSKEGA PAKETA 6-mesečni program Cemio Gams z Multivitaminom prekinite obstoječi program s klicem na 08 200 7770 ali pišite na info@cemiogams.si.

Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi piškotkov in vaših pravicah si oglejte v Ponudnikovi Politiki zasebnosti. Spodaj se lahko strinjate z uporabo piškotkov za navedene namene.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin, zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo obiska na tej spletni strani. Informacijo o vaši uporabi našega spletnega mesta, toda ne vaših osebnih podatkov, delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi partnerji in s partnerji za analizo. Če želite izvedeti več, si oglejte našo Politiko zasebnosti.