2–mesečno pakiranje<small>paket 60 kapsul</small>

2–mesečno pakiranjepaket 60 kapsul

Proizvedeno v Švici
24 € mesečno 48 € / paket

2–mesečno pakiranje

Garantiramo vam, da je Cemio Gams vrhunsko prehransko dopolnilo, ki dosega najvišje evropske standarde kakovosti. Proizvodnja Cemio Gams kolagena poteka v Švici, pod strogim nadzorom naših strokovnjakov, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Od tam je naš produkt dostavljen neposredno k vam, kot naši stranki.

V primeru, da boste s produktom zadovoljni, lahko nadaljujete z 2-mesečnim programom Cemio Gams kar 25 % ceneje (samo 18 € na mesec). Paket 60 kapsul Cemio Gams za samo 36 € in brez stroška poštnine prejemate vsaka 2 meseca neposredno in priročno na vaš dom.

100 % zadovoljstvo naših strank zagotavlja lojalnostni program. Poglejte vse koristi:

  • 30-dnevni BREZPLAČNI preizkus: Najprej prejmete 30-dnevni paket Cemio Gams (30 kapsul) BREZPLAČNO, krijete le strošek poštnine 2 €.
  • Dostava na vaš dom: Paket vam pošljemo na dom v roku 10 dni.
  • Plačilo po povzetju: Prejeti paket plačate šele 14 dni po prejemu.
  • Redna in brezplačna dostava na vaš dom: Naslednji mesec prejmete 2-mesečni paket Cemio Gams (60 kapsul) s 25 % popusta za samo 36 €/paket (18 € mesečno) in tako redno vsaka dva meseca na enako priročen način, neposredno na vaš dom, brez stroška poštnine.
  • Jamstvo zadovoljstva z vračilom denarja: Kadarkoli v roku 14 dni od prejema pošiljke lahko vrnete neodprti paket.
  • Kadarkoli lahko prekinete lojalnostni program brez kakršnih koli nadaljnjih stroškov: V nobenem primeru niste zavezani k minimalni naročnini ali članarini. Prav tako lahko v roku 14 dni od prejema prvega paketa odpoveste naslednji paket.
  • Žrebanje za brezplačno enoletno pakiranje: po enem letu vas bomo vključili v žrebanje za brezplačno enoletno pakiranje Cemio Gams.
  • Telefonska in e-mail podpora: Naši svetovalci so tukaj za vas in vaša vprašanja, vsak delavnik od 8:00 do 19:00. Če nas pokličete izven tega časa, vas bomo poklicali nazaj.
  • Več o lojalnostnem programu si lahko preberete tukaj.

IZKORISTITE AKCIJO do 30. 6. 2020!

Če ste že naročnik 2-mesečnega ali 6- mesečnega programa Cemio Gams, po naročilu AKCIJSKEGA PAKETA 6-mesečni program Cemio Gams z Multivitaminom prekinite obstoječi program s klicem na 08 200 7770 ali pišite na info@cemiogams.si.

Kje ste izvedeli za produkt Cemio Gams?
Vpišite unikatno kodo

Izdelek vam bomo dostavili na dom preko pošte v roku 10 delovnih dni.

IMATE VPRAŠANJA?
TELEFONSKA ŠTEVILKA
08 200 7770

Naši svetovalci so vam na voljo vsak delovni dan od 8.00 do 19.00 na telefonski številki 08 200 7770*. Z veseljem vam bomo pomagali! Če nas pokličete izven tega časa, vas bomo poklicali nazaj.
Pišite na: info@cemiogams.si

*Vaš klic se obračuna v skladu z veljavnim cenikom vašega operaterja.

Pogosta vprašanja

Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi piškotkov in vaših pravicah si oglejte v Ponudnikovi Politiki zasebnosti. Spodaj se lahko strinjate z uporabo piškotkov za navedene namene.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin, zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo obiska na tej spletni strani. Informacijo o vaši uporabi našega spletnega mesta, toda ne vaših osebnih podatkov, delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi partnerji in s partnerji za analizo. Če želite izvedeti več, si oglejte našo Politiko zasebnosti.