2-mesečni program z brezplačnim preizkusom<small>30 kapsul gratis + paket 60 kapsul vsaka 2 meseca</small>

2-mesečni program z brezplačnim preizkusom30 kapsul GRATIS + paket 60 kapsul vsaka 2 meseca

Proizvedeno v Švici
18 € mesečno 36 € / paket
25 %
popust

2-MESEČNI PROGRAM (PAKET 60 KAPSUL VSAKA 2 MESECA) Z BREZPLAČNIM PREIZKUSOM

Za nas je najbolj pomembno, da si najprej pridobimo vaše zaupanje. Garantiramo vam, da je Cemio Gams vrhunsko prehransko dopolnilo, ki dosega najvišje evropske standarde kakovosti. Proizvodnja Cemio Gams kolagena poteka v Švici, pod strogim nadzorom naših strokovnjakov, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Od tam je naš produkt dostavljen neposredno k vam, kot naši stranki.

100 % zadovoljstvo naših strank zagotavlja lojalnostni program s številnimi koristmi:

  • 30-dnevni BREZPLAČNI preizkus: Najprej prejmete 30-dnevni paket Cemio Gams (30 kapsul) BREZPLAČNO, krijete le strošek poštnine 2 €.
  • Dostava na vaš dom: Paket vam pošljemo na dom v roku 10 dni od vašega naročila.
  • Redna in brezplačna dostava na vaš dom: Naslednji mesec prejmete 2-mesečni paket Cemio Gams (60 kapsul) s 25 % popusta za samo 36 €/paket (18 € mesečno) in tako redno vsaka dva meseca na enako priročen način, neposredno na vaš dom, brez stroška poštnine.
  • Žrebanje za brezplačno enoletno pakiranje: po enem letu vas bomo vključili v žrebanje za brezplačno enoletno pakiranje Cemio Gams.
  • Telefonska in e-mail podpora: Naši svetovalci so tukaj za vas in vaša vprašanja, vsak delavnik od 8:00 do 19:00. Če nas pokličete izven tega časa, vas bomo poklicali nazaj.
  • Več o lojalnostnem programu si lahko preberete tukaj.

IZKORISTITE AKCIJO do 30. 6. 2020!

Če ste že naročnik 2-mesečnega ali 6- mesečnega programa Cemio Gams, po naročilu AKCIJSKEGA PAKETA 6-mesečni program Cemio Gams z Multivitaminom prekinite obstoječi program s klicem na 08 200 7770 ali pišite na info@cemiogams.si.

Kje ste izvedeli za produkt Cemio Gams?
Vpišite unikatno kodo

Izdelek vam bomo dostavili na dom preko pošte v roku 10 delovnih dni.

IMATE VPRAŠANJA?
TELEFONSKA ŠTEVILKA
08 200 7770

Naši svetovalci so vam na voljo vsak delovni dan od 8.00 do 19.00 na telefonski številki 08 200 7770*. Z veseljem vam bomo pomagali! Če nas pokličete izven tega časa, vas bomo poklicali nazaj.
Pišite na: info@cemiogams.si

*Vaš klic se obračuna v skladu z veljavnim cenikom vašega operaterja.

Pogosta vprašanja

Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi piškotkov in vaših pravicah si oglejte v Ponudnikovi Politiki zasebnosti. Spodaj se lahko strinjate z uporabo piškotkov za navedene namene.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin, zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo obiska na tej spletni strani. Informacijo o vaši uporabi našega spletnega mesta, toda ne vaših osebnih podatkov, delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi partnerji in s partnerji za analizo. Če želite izvedeti več, si oglejte našo Politiko zasebnosti.