šestmesečni program z brezplačnim preizkusom in darilom<small>2x 40 tablet multivitamin z ingverjem gratis + 30 kapsul cemio gams gratis + 180 kapsul cemio gams<br>izkoristite akcijo do 30. 6. 2020!</small>

Šestmesečni program z brezplačnim preizkusom in darilom2x 40 tablet Multivitamin z ingverjem GRATIS + 30 kapsul Cemio Gams GRATIS + 180 kapsul Cemio Gams
Izkoristite AKCIJO do 30. 6. 2020!

Proizvedeno v Švici
14 € mesečno 84 € / paket

6-MESEČNI PROGRAM (PAKET 180 KAPSUL ENKRAT NA POL LETA) Z brezplačnim preizkusnim paketom (30 kapsul) in darilom 2x Multivitamin z ingverjem (40 tablet)

Za nas je najbolj pomembno, da si najprej pridobimo vaše zaupanje. Garantiramo vam, da je Cemio Gams vrhunsko prehransko dopolnilo, ki dosega najvišje evropske standarde kakovosti. Proizvodnja Cemio Gams kolagena poteka v Švici, pod strogim nadzorom naših strokovnjakov, ki zagotavljajo najvišjo kakovost. Od tam je naš produkt dostavljen neposredno k vam, kot naši stranki.

100 % zadovoljstvo naših strank zagotavlja lojalnostni program s številnimi koristmi:

  • S kodo MULTI boste hkrati v eni pošiljki dobili 2x Multivitamin z ingverjem BREZPLAČNO + brezplačni preizkusni paket Gamsa (30 kapsul) + Cemio Gams paket za pol leta / 180 kapsul - vse to skupaj v eni pošiljki, po pošti neposredno na vaš dom.
  • Brezplačna dostava: Kot darilo dodamo BREZPLAČNO pošiljanje.
  • Dostava na vaš dom: Paket vam pošljemo na dom v roku 10 dni od vašega naročila.
  • Plačilo s položnico: Prejeti paket plačate šele 14 dni po prejemu.
  • Jamstvo zadovoljstva z vračilom denarja: Kadarkoli lahko vrnete neodprti paket.
  • Redna in brezplačna dostava na vaš dom: Z vašim naročilom ste vpisani v lojalnostni program, ki vam garantira, da po preteku pol leta prejmete naslednjo 6-mesečno pošiljko Cemio Gams po znižani ceni in brez stroškov poštnine, pod istimi pogoji kot sedaj.
  • V času brezplačnega preizkusa lahko prekinete lojalnostni program brez kakršnih koli stroškov: V nobenem primeru niste zavezani k minimalni naročnini ali članarini.
  • Nagradna žrebanja in vredne nagrade: Prejeli boste ekskluzivno darilo in lahko osvojite vredne nagrade v nagradnih žrebanjih.
  • Brezplačna telefonska in e-mail podpora: Naši svetovalci so tukaj za vas in vaša vprašanja, vsak delavnik od 8:00 do 19:00. Če nas pokličete izven tega časa, vas bomo poklicali nazaj.
  • Več o lojalnostnem programu si lahko preberete tukaj.

IZKORISTITE AKCIJO do 30. 6. 2020!

Če ste že naročnik 2-mesečnega ali 6- mesečnega programa Cemio Gams, po naročilu AKCIJSKEGA PAKETA 6-mesečni program Cemio Gams z Multivitaminom prekinite obstoječi program s klicem na 08 200 7770 ali pišite na info@cemiogams.si.

Kje ste izvedeli za produkt Cemio Gams?
Vpišite unikatno kodo

Izdelek vam bomo dostavili na dom preko pošte v roku 10 delovnih dni.

IMATE VPRAŠANJA?
TELEFONSKA ŠTEVILKA
08 200 7770

Naši svetovalci so vam na voljo vsak delovni dan od 8.00 do 19.00 na telefonski številki 08 200 7770*. Z veseljem vam bomo pomagali! Če nas pokličete izven tega časa, vas bomo poklicali nazaj.
Pišite na: info@cemiogams.si

*Vaš klic se obračuna v skladu z veljavnim cenikom vašega operaterja.

Pogosta vprašanja

Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi piškotkov in vaših pravicah si oglejte v Ponudnikovi Politiki zasebnosti. Spodaj se lahko strinjate z uporabo piškotkov za navedene namene.

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebin, zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo obiska na tej spletni strani. Informacijo o vaši uporabi našega spletnega mesta, toda ne vaših osebnih podatkov, delimo tudi z našimi družbenimi mediji, oglaševalskimi partnerji in s partnerji za analizo. Če želite izvedeti več, si oglejte našo Politiko zasebnosti.