Mnenja uporabnikov

USPEŠNICA V EVROPI

Cemio Gams je s svojo kvaliteto in učinkovitostjo prepričal že na tisoče ljudi v Evropi. Z več kot milijon prodanimi produkti tako Cemio Gams zavzema vodilno mesto med prehranskimi dopolnili za sklepe, hrustance in kosti.

Zaupajo mu mnogi, preizkusite ga tudi vi.

NEŽKA POLJANŠEK
“Osebno bi Cemio Gams priporočila vsem aktivnim športnikom pa tudi ljudem, ki hočejo pravilno skrbeti za svoje sklepe.“

"Vsak dan skrbim za zdravje svojih pacientov z željo, da jim pomagam izboljšati gibanje in delovanje telesa. Kot fizioterapevtka in navdušena planinka vem, kako zelo pomemben je odporen in funkcionalen mišično-skeletni sistem. To je tudi razlog, zakaj sem iskala prehransko dopolnilo, ki bi učinkovito skrbelo za sklepe.

Vesela sem, da sem ga našla v Cemio Gams, ki vsebuje naravni kolagen tipa I in II, z vitaminom C. Sklepe tako oskrbuje le z najboljšim. Poleg tega je proizveden v Švici, kar je zame garancija kvalitete.“

Nežka Poljanšek, fizioterapevtka vrhunskih športnikov

JERNEJ DAMJAN
"Svojo celotno kariero sem od telesa zahteval največ, kar mi lahko da. Zato mi je skrb, kaj dam jaz svojemu telesu, najpomembnejša."

"V Gamsu sem našel tisto, v kar zaupam in za kar čutim, da mi pomega pri doseganju najboljših rezultatov. TAko je bilo med kariero, sedaj po njej pa mi pomega, da lahko ohranjam svoj športni stil življenja in v tem uživam brez bolečin. Kariera vrhunskega športnika na telesu pusti dolgoročne posledice. Ko enkrat kariero obesiš na klin, s tem vse težave ne izginejo, ampak je čas, da začneš svoje telo še toliko bolj ceniti in negovati. S Cemio Gams kapsulami mi to uspeva iz dneva v dan, brez bolečin. 

Jernej Damjan, slovenski smučarski skakalec

USPEŠNICA V EVROPI

Manca Sternen

"Cemio Gams rada uporabljam kot naložbo v prihodnost - mnoge dni preživim v gorah in zdravi sklepi so nujni, da bo takih dni še več. Cemio Gams ki je všeč tudi zaradi priročnega pakiranja - ena mala kapsula na dan in je dnevni vnos dosežen."

>>

Nina Škrlec

"Z izdelkom sem izredno zadovoljna, saj sem prej imela težave z bolečinami v gležnjih, z redno uporabo Cemio Gams pa so te skoraj da izginile (razen pri res velikih naporih). Všeč mi je, da je v obliki tabletk in je tako njegova uporaba enostavna. Tudi nima posebnega okusa, kar je velik plus napram drugim kolagenom na trgu. Ker je naraven pa je primeren tudi za nosečnice, zato ga še naprej uporabljam. Priporočila sem ga že prijateljem in družini, ki ga uporabljajo zaradi težav s koleni in prav tako vidijo občutno izboljšanje."

>>

Anja Osterman

"Alora kot športnici ki se veliko ukvarja s športom mi kolagen veliko pomeni za regeneracijo. Najbolj mi je všeč, da ga zaužiješ kot tabeltko in ni potrebnega mešanja praha z vod - iz moje strani je to ogromen plus. Kolagen sem začela uporabljati oktobra in opažam gostejše lase, ter hitrejšo rast, prav tako to opažam pri nohtih. Enostavno, počutim se boljše in kolagen bi vsem priporočila."

>>

Timotej Bečan

"Kot kineziolog vem, da je skrb za telo ključnega pomena, v kolikor si želimo kakovostnega življenja. Hrustanec, ki je sestavljen iz kolagena, z leti prizadane degeneracija. Slednji se (žal) zelo težko sam obnavlja, zato je smiselno poskrbeti, da je ta proces čim počasnejši. Zaupam švicarski tehnologiji, zato verjamem, da je na tem mestu Cemio Gams vsekakor prva izbira, kar zadeva kakovost kolagena. Sam sem tudi strasten športnik, kar si želim početi še dolgo, zato ga uporabljam na dnevni bazi."

>>

MIHAELA GAČNIK

51 let, računovodkinja

"Po delu v službi, ki zahteva celega človeka, sedaj zmorem več tudi doma." Že več kot 25 let delam v pisarni. Ker večino časa presedim za računalnikom, je to začelo vplivati na moje počutje. Prijateljica mi je svetovala, naj poskusim s Cemio Gams programom s kolagenom, ker se je tudi njej izboljšala gibljivost in počutje. Že dva meseca redno jemljem po eno kapsulo na dan in opazila sem, da sem nekako postala manj "zakrnela", bolj mehka. Kar je najlepše, pakete Cemio Gams dobim kar na dom, direktno po pošti, niti poštnine ne plačam. Poleg tega poskušam tudi vsaj 15 minut na dan telovaditi. Zdi se mi, kot da bi se prenovila. Res sem vesela za Cemio Gams, saj po delu v službi, ki zahteva celega človeka, sedaj zmorem več tudi doma.

>>

IRENA TAŠKAR

58 let, upokojena vzgojiteljica predšolskih otrok

"Spet hodim v hribe, zmorem delo doma in pri starših." Pred nekaj leti sem padla po stopnicah. Rentgen ni pokazal poškodb hrbtenice. Bolečine so se po nekaj tednih umirile in nisem jih imela več. Pred letom mi je začelo nagajati desno koleno. Ker rada hodim v hribe, me je težko gibljivo koleno precej oviralo, zato sem iskala nekaj, kar bi mi pomagalo. Znanka mi je priporočila Cemio Gams za sklepe hrustance in kosti. Seveda nisem takoj opazila razlike in bi po enem mesecu že kmalu prenehala z jemanjem. Še dobro, da sem vztrajala in ga še naprej jemala. Po treh mesecih rednega jemanja sem nekako zaznala, da je koleno bolje gibljivo. Cemio Gams jemljem zdaj preventivno vsako jutro po eno kapsulo na dan. Spet hodim v hribe, zmorem delo doma in pri starših.

>>

ANA REŽUN

64 let, upokojena direktorica

"Brez težav sama počistim sneg, nacepim drva in vse, kar je potrebno za življenje v hribih." Pred 10 leti sem se močno poškodovala pri smučanju. Operacija kolena je uspela in tudi bolečine v hrbtenici so se po nekaj mesecih umirile. Zadnji dve leti pa so se pojavile bolečine v obeh kolenih, sklepih in križnem delu hrbtenice. Sedaj so mi zdravniki povedali, da gre za starostno obrabo. Prehranskih dopolnil nisem nikoli jemala, saj sem verjela, da s hrano zaužijem dovolj hranil za moje telo. Izvedela sem za švicarski produkt Cemio Gams, ki naj bi pomagal preprečevati degeneracijske spremembe na hrustancih, vezeh... Ker sem zelo nejeverna, sem preverila sestavine, se posvetovala in po tehtnem premisleku, ker gre za naravni izdelek, pričela redno jemati kapsulo na dan. Vesela sem, da sem se odločila poskusiti! Po malo več kot dveh mesecih opažam razliko... Čutim, da lažje gibam, zjutraj je moje telo manj okorelo in zopet zmorem več opravil. Brez težav sama počistim sneg, nacepim drva in vse, kar je potrebno za življenje v hribih.

>>

DOROTEJA SOTENŠEK

51 let, samostojna podjetnica

"Nadaljevala bom z jemanjem po 1 kapsulo Cemio Gamsa na dan, ker mi pomaga preživeti dan na nogah." 32 let vodim GOSTILNO v ZALOKI. Sama kuham, nabavljam, strežem gostom in skrbim za eko kmetijo. V bistvu sem cel dan na nogah. Zadnje leto čutim po napornem dnevu togost v rokah in nogah. Sama, tako kot Davo Karničar, prisegam na domačo hrano in nikoli ne jemljem prehranskih dopolnil. Davotove besede so me prepričale in sem tudi jaz poskusila kolagen Cemio Gams za sklepe. Številne prednovoletne zabave v decembru sem zmogla v mnogo boljši formi. Minilo je že 2 meseca od kar sem začela jemati kolagen in zdaj sem prejela na dom 2. paket za 2-mesečni program. Nadaljevala bom z jemanjem po 1 kapsulo Cemio Gamsa na dan, ker mi pomaga preživeti dan na nogah.

>>

BREDA PETROVIČ

78 let, upokojena učiteljica

"Veliko lažje premagujem telesne napore." Že pet let živiva sami s hčerko, ki je invalid in popolnoma odvisna od tuje pomoči- mene. S starostjo vedno težje premagujem telesno obremenjenost, ob dvigovanju hčerke in vseh hišnih opravilih... Opravila sem preglede...obrabljeni sklepi. Dva meseca že redno jemljem Cemio Gams, ki mi ga je priporočila dolgoletna direktorica Zavoda, kamor je vključena moja hči. Ne bi si mislila, da se bo moje počutje kdaj izboljšalo. Veliko lažje premagujem telesne napore. Zdaj jemljem po eno kapsulo kolagena na dan, preventivno, da preprečim nadaljnjo obrabo sklepov, ker bi rada še dolgo skrbela zase in za mojo hči.

>>

LADO SREČNIK

Tržič

Hvala za pomoč pri premagovanju težav.Pri sedemdesetih se telo že res kar precej obrabi, težave so kar dnevne. Ko sem vstopil v svet Cemio Gams se je stanje začelo vidno izboljševati. Moram pa priznati, da pri dobrih 100 kg, ni dovolj samo tabletka, treba je da pade tudi kakšna kila dol, postopno več rekreacije, mnogo trdne volje pa gre. Nekje moraš začeti. Trdim, da pri GAMSU postaneš pravi gams. V dveh mesecih se pa že kar dobro pozna.

>>

Karmelj Sašo

Cemio Gams uporabljam dva meseca in moram reči, da imam manj bolečin v rami, hrbtenici in kolenih. Sem rekreativni športnik (45 let) in po 25-ih letih rekreiranja se že pozna utrujenost "materiala-hrustanca. Glede na ostala dopolnila,ki sem jih uporabljal prej, je s Cemio Gamsom razlika več kot očitna.

>>

Eva Zemljak

GAMS kapsule jemljem šele 1. mesec , pa se mi zdi, da je s koleni že nekoliko bolje. Da bo učinek še boljši, bom to kuro nadaljevala še v prihodnjih mesecih, saj so odlične sestavine zelo koristne sklepom predvsem nam, ki smo že v zrelih letih. Hvala za brezplačni preizkus!

>>

Aleš H.

Resnično sem zadovoljen z vašim proizvodom. Na začetku sem sicer bil skeptičen, ker sem poskusil že marsikaj, pa ni bilo takšnega učinka kot s Cemio Gamsom. Star sem 43, sem ljubiteljski tekač in že kar nekaj časa sem imel po teku težave z bolečinami v kolenih, kar sem poskušal blažiti z različnimi kremami in mazili. Včasih po igri nogometa se je zgodilo, da zaradi bolečin tudi po več dni nisem mogel narediti treninga teka, kar me je zelo motilo in sem mislil, da bom moral tek sčasoma opustiti. To zdaj po 2-mesečnem jemanju Cemio Gams ne bo potrebno, saj so bolečine v kolenih izzvenele in glede na izkušnjo bom z uživanjem Cemio Gamsa z veseljem tudi nadaljeval.

>>

Vinko Bračko

upokojen pravnik, 63 let

Tek in kolesarjenje je moj način vsakodnevnega življenja. Zato me je najbolj prizadela močna bolečina v kolenu, kar je do določene mere zmanjšalo moje aktivnosti. V tem času sem po pošti prejel reklamni letak za Cemio Gams. Pregledal sem sestavine in ker gre za naravni izdelek, sem se takoj odločil za naročilo. Pričel sem redno jemati eno kapsulo na dan. Po dveh mesecih se mi je bolečina zmanjšala tako, da lahko ponovno tečem in kolesarim. Vesel sem, da sem se odločil za produkt Cemio Gams.

>>

Alenka Mernik

Cemio Gams uživam šele slaba dva meseca, vendar že opažam prve rezultate. Rekreativno se ukvarjam s tekom, vendar so se mi začele pojavljati bolečine v kolenu, kar je posledica rahle obrabe. Kljub postavljeni diagnozi (kar mi je dovolil tudi ortoped), sem nadaljevala s tekom. Na letošnjem istrskem maratonu so bile bolečine precej hude, tako da sem se odločila, da s tekom vsaj za nekaj časa končam. Bolečine kar niso hotele prenehati. Videla sem reklamo za Cemio Gams in ga tudi naročila. Kljub temu, da je učinek menda viden šele po dveh mesecih, se je meni stanje začelo izboljševati že kar hitro. Bolečine so začele pojenjati. Pred kakšnim tednom sem šla tudi teči in večjih težav ni bilo, rahlo bolečino sem čutila le pri teku navzdol. Sicer tudi vsakodnevno hodim v hrib in nazaj in nimam težav. Z uživanjem tega izdelka bom seveda nadaljevala, saj bom zaradi njega lahko nadaljevala s tekom, ki mi je v veliko veselje in v njem uživam.

>>

Miran Prigl

Cemio Gams jemljem približno mesec dni, predvsem zaradi bolečin v križu, nogah in tudi rokah. Bolečine sicer še niso ponehale, vendar pa opažam, da so blažje in niso več tako pogoste. Upam, da bom lahko čez nekaj mesecev poročal o večjem izboljšanju! Mislim in upam, da sem končno našel nekaj naravnega, zdravilnega, kar res pomaga pri težavah s sklepi in to za zelo zmerno in dostopno ceno!

>>

Ivanka Petelinkar

Izdelek Cemio Gams že nekaj časa uporabljava oba z možem. Oba sva z njim zelo zadovoljna, predvsem mož, ki ima kar nekaj težav s sklepi, sama ga pa uporabljam predvsem preventivno, ker se vsakodnevno poslužujem pohodništva.

>>

2-mesečni program

30-dnevni preizkus

25% popust

18 mesečno

2–mesečni program

 • 36 € / paket
 • 30 + 60 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim preizkusiti

6-mesečni program

30-dnevni preizkus

40% popust

14 mesečno

6–mesečni program

 • 84 € / paket
 • 30 + 180 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim preizkusiti

2-mesečno

pakiranje

24 mesečno

2–mesečno pakiranje

 • 48 € / paket
 • 60 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim preizkusiti